Bejelentés


Tiszta Szívek Mozgalma Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják az Istent !

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Köszöntelek a Tiszta Szivek Mozgalmának honlapján

Célunk ráirányítani a figyelmet arra, hogy férfi és nő kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló monogám kapcsolata, vagy az őszinte, Istennek szenteltségben megélt papi- szerzetesi hivatás máshoz nem fogható boldogságot hordoz.

Isten ajándéka, mellyel élnünk (nem visszaélnünk és nem elherdálnunk) csak az érzelmek, a szándékok és a testiség tisztasága által lehet.

Közösségünk tagjai abban segítik egymást lelki és szellemi támasszal, közös programokkal, hogy ezen az úton haladjunk előre.Szeretnénk egy nagyszerű nemzetközi mozgalomba bekapcsolni a magyar ifjúságot. Ez a Tiszta Szívek Mozgalma.

Ha csatlakozol e mozgalomhoz, arra vállalkozol, hogy minden eszközt megragadj, hogy tisztán őrizd meg szívedet mindenfajta paráznaságtól egészen a szentségi házasságig. Ha mégis elbuknál, azonnal állj talpra. Soha ne add fel! Küzd, harcolj!

Majd eljön egy nap, amikor végső győzelmet aratsz: Krisztusnak köszönhetően, aki imában, a bűnbánat szentségében újra és újra erőt ad neked. Ez a mozgalom a tiszta szívek klinikája is, hol az Úr Jézus képes meggyógyítani mindenféle függőséget, lelki betegséget és sebet. Sőt még a szégyent is el tudja venni.

EVEZZ A MÉLYRE!

1.Bátran küzdj! Kerüld a kísértéseket! Idődet ne pazarold buta televíziózásra, internetezésre, mert az nem a javadat szolgálja. Válogass a műsorokban.

2.Készíts napi programot. Aludd ki a napi 8 órát. Időben feküdj le. Sokat mozogj, sportolj!

3.Válassz lelki vezetőt! Akinek mindig beszámolsz, aki megért és feladatokat ad.

4.Imaéletedet alakítsd ki. Ez művészet!

5.Kerüld az értékfosztó fórumokat (diszkót, hitetlen közösségeket, az alkoholt, a drogokat és a nikotint)

A mozgalomba belépni egy döntés kérdése csupán. Kötelezettséggel nem jár, mégis cserébe értékadó fórumokban, előadásokon vehetsz részt, barátokat szerezhetsz, életeddel, lényeddel, személyiségeddel járulhatsz hozzá nemzetünk és világunk szellemi és lelki fejlődéséhez.

Jelenleg több, mint 300 tagja van a mozgalomnak Magyarországon, de számuk folyamatosan bővül. Rendszeresen összejövünk, kirándulásokat, programokat szervezünk.

Ez az igazi boldogság útja. Ez nem a depresszió vagy öngyilkolás és kiüresedés felé vezet, hiszen amint Jézus mondta: Boldogok a tisztaszívűek, mert ők meglátják az Istent /Mt 5./

Egerszalók, 2009. július 16.
Kerényi Lajos atya

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!